EN
SI

VODILNI V E-POSLOVANJU

Naša misija je izboljšati življenja! Naša misija je mogoča zaradi kakovostnih izdelkov, hitre dostave na dom, inovativnih orodij in predanih strokovnjakov.

Poglejte si

Kdo smo

Greenweb ponuja varno, hitro, prijetno in preprosto izkušnjo e-poslovanja. Zagotavljamo uspeh znamke v spletnem poslovanju s celostnimi in internimi rešitvami. Našo ekipo sestavljajo strastni pisci, predani tržniki, misleci, ki temeljijo na podatkih in inovatorji v tehnologiji, osredotočeni na uspešen končni izdelek. Nenehno izpopolnjujemo naše usluge in izkušnjo nakupa, da bi lahko bolje služili naši, vsak dan večji, bazi strank.

VISOKOKAKOVOSTNI IZDELKI

Naša prednostna naloga je ponuditi izdelke najvišje kakovosti. Skupaj z našimi izdelki kupite dolgoletne raziskave, izkušnje in testiranja.

REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA

Sledimo najnovejšim trendom in smo razvili zanesljive tehnološke rešitve, da bi izboljšali učinkovitost in ustvarili konkurenčno prednost.

VKLJUČUJOČE OGLAŠEVANJE

Naša kreativna strategija oglaševanja doseže milijone kupcev preko različnih kanalov družbenih omrežij. Združujemo privlačne in kreativne rešitve, precizno določanje ciljne skupine in podrobno analizo.

eMenu.ba - Prezentujte svoju gastronomsku i ponudu pića na najbolji način

Kaj počnemo

TEMELJITA RAZISKAVA IZDELKOV

Vsak izdelek, ki ga lansiramo na tržišče, najde svoje mesto in svoje kupce. Naši predani strokovnjaki v raziskavi izdelkov podrobno analizirajo vsak izdelek, preden gre na tržišče. Zbrali smo že tisoče uspešnih izdelkov iz različnih niš.

USPEŠNO OBLIKOVANJE BLAGOVNE ZNAMKE

Vsak naš izdelek ima svojo prepoznavno vizualno identiteto, ki ga loči od drugih izdelkov na tržišču in nam zagotovi zveste kupce. Ime, embalaža, slogan; vsak element v procesu ustvarjanja znamke, je uspešno izveden do najmanjše podrobnosti s strani naše ekipe, ki jo sestavljajo kreativni in predani člani.

CELOSTNA OBDELAVA NAROČILA

Uvoz, skladiščenje, naročila, pošiljanje in vračila delujejo brez kakršnihkoli zamud in ovir. Naš sistem obdelave naročila nam omogoča, da vsak korak v tem procesu poteka nemoteno in da vsak kupec prejme svoje naročilo ob predvidenem času in v brezhibnem stanju.

SPLETNE PLATFORME PO MERI

Poenostavimo vsak korak v našem procesu poslovanja, s tem ko smo razvili spletne platforme, ki omogočajo nadzor celotnega procesa - od začetka do konca. Razvili smo našo platformo "vse v enem" z vsemi funkcijami za lažjo upravljanje spletne strani, trženja, prodaje in operacij.

ODLIČNE OGLAŠEVALSKE USLUGE

Naša oglaševalska ekipa nenehno testira in preskuša različne pristope ter ustvarja oglaševalske kampanje na vseh kanalih družbenih omrežij in Googlu. Uspečno ciljajo na publiko, načrtujejo vključujoče kampanje in ustvarjajo izjemne reklame, ki prinašajo rezultate.

HITRA PODPORA UPORABNIKU

Popolnoma smo povezani s strankami preko različnih kanalov; e-mail, telefon, spletni klepet, SMS in klepetalnice družbenih omrežij. Naši operaterji posredujejo informacije, tehnično podporo in odgovorijo na vsa vprašanja.

Povežimo se :) Vprašajte, karkoli hočete, z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.


POŠLJI SPOROČILO

Pošiljanje sporočila. Prosim počakaj...

Hvala za pošiljanje sporočila! Kmalu vam bomo odgovorili.

Pri pošiljanju sporočila je prišlo do težave. Prosim poskusite ponovno.

Pred pošiljanjem izpolnite vsa polja v obrazcu.